Villa - Carl Baggers Allé  51  5250 Odense SV

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 8.000.000 kr.

Smukt renoveret og særdeles rummelig herskabsvilla på mondæn vej

På den mondæne villavej Carl Baggers Allé, lige uden for Odense C, udbydes nu denne smukt renoverede og meget rummelige herskabsvilla fra 1917. Foruden boligens seks værelser, to stuer, spisekøkken og to badeværelser fordelt på stueplan, første og anden sal, får man en fuld kælder på 137 m2 og en grund på 1.205 m2 lige op til Odense Dyrskueplads.

Fra den rolige vej kommer man nemt til alting, som en moderne familie skal bruge i dagligdagen. Dalumvej har gode indkøbsmuligheder, og der er kun et kort smut til Centrum, når der skal shoppes eller handles større ind. Hertil kommer kort afstand til Skovsøen, Odense Å og kun godt 2,5 km til motorvejen.

Villaen præsenterer sig indbydende mod vejen og passer perfekt ind i gadebilledet blandt de omkringliggende huse. Den lyse og knivskarpe facade under det blanke, sorte tag har karnap med balkon og balustrade, og forbi bøgehækken kommer man ad hovedtrappen op til et overdækket indgangsparti.

Boligen er præget af et udsøgt lysindfald, og ved aftentid afløses det rigelige dagslys af velplacerede loftspots. Stueplan har formidable tre meter fra de smukke gulve til de hvide lofter. Den store stue med karnap har franske døre til endnu en stue og skydedøre, som ligeledes er franske, til det topmoderne køkken med kvalitetshvidevarer, stilfuldt møblement og praktisk klinkegulv samt fløjdøre til en hævet terrasse.

Stueplan rummer også et værelse, der eventuelt kan benyttes til kontor, et præsentabelt badeværelse med hjørnespa, bruseniche og væghængt toilet samt gang og entré med trappe til de øvrige plan. På første sal forbinder reposen etagens tre værelser med endnu et badeværelse med lækkert kar, flot møblement og små pyntelige nicher med lys. Et værelse har en mindre altan, mens der fra et af de øvrige er udgang til en større og delvist overdækket altan. De to resterende værelser ligger omkring en repos på anden sal.

Den højtliggende kælder har egen indgang udefra via en baggang, og ruminddelingen byder på bryggers og yderligere fem disponible rum.

Haven matcher boligens herskabelighed smukt med sin velplejede plæne og dejlige terrasser - henholdsvis en hævet terrasse med markise ved huset og et særligt solrigt loungeområde med rådhusbelægning i bunden af haven.

Kontakt os for mere information eller bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Frederik Schelde

Indehaver

+ 4528607080