Villa - Junggreensvej  9  5000 Odense C

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.600.000 kr.

Velholdt, klassisk villa med pragtfuld have bag Dyrskuepladsen i Odense

Ejendommen er en smuk rødstensvilla fra 1920 med sprossevinduer og et halvvalmet tegltag. I får i alt 175 boligkvadratmeter, god kælder på 78 m2 samt tilhørende dobbelt garage.

Blandt de mange opdateringer huset har fået gennem tiden, skal tilbygningen fra 2006 med den store træterrasse fremhæves. Køkkenet er også blandt de senere tiltag. Det er et Svane-køkken fra 2015, og det står ganske enkelt superflot med hvide elementer og sort bordplade. Hertil kommer et matchende skakternet linoleumsgulv. Et par franske døre fører herfra videre ind i en hyggelig spisestue, og derudover indeholder stueplan et værelse/kontor samt badeværelse.

Husets trappeopgang viser op til førstesalen, der er indrettet med en hyggelig stue, to mindre soveværelser, et badeværelse samt et ældre, men funktionelt køkken. Det står jer naturligvis frit for, om I vil sløjfe køkkenet og anvende rummet til andre formål. Derudover har etagen generelt fine muligheder for at indrette flere soveværelser. Det ene soveværelse har endvidere udgang til en pragtfuld altan med udsigt over haven.

Udsigten kan også nydes fra den hævede terrasse foran stuen nedenunder. Haven omkranses af en høj hæk, og den frodige beplantning gør den til en pragtfuld og helt privat oase.

Huset ligger i gåafstand til Hunderupskolen, børnehaver, indkøbsmuligheder på Dalumvej samt til Fruens Bøge.

En kvalitetsvilla med charme, og en skøn have i et grønt hjørne af Odense C.

Kontakt os for mere information eller bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Frederik Schelde

Indehaver

+ 4528607080